O nama

Salti je san dvojice mladih momaka iz Novog Sada. Sanjali su ga godinama. Mnogo ljubavi, entuzijazma, fantazije i planiranja je ukombinovano u ovaj san. Želeli su da predstave vegansku kuhinju i da obrazuju sugrađane da je itekako moguće hraniti se veganski i ukusno. Ali da je najvažnije sačuvati životinje i brinuti o njima! Misija im je da svi naši sugrađani barem jednom mesečno izdvoje jedan dan i sačuvaju jednu životinju. Ne traže mnogo, zar ne?!
Budi i ti deo te misije. Priključi se… i naruči!


Domaća radinost

Naše zemičke, kifle, sosevi, falafeli su prozivedeni u Salti restoranu sa mnogo pažnje i ljubavi. Iza svakog proizvoda su dani testiranja, kombinacija i degustacija kako bismo ponudili najbolju hranu!

Uvek sveže

Dobro jutro! Stigle sveže namirnice i može se početi sa pripremama. Mesi se testo, peku se zemičke i kifle, prave se najbolji sosevi i kombiniju se ukusi za torte…
Uvek sveže i ukusno!

Radni dan:

Salti

Salti

Salti se nalazi u ulici Braće Ribnikar 48. Čekamo vas da se upoznamo, da probate naše specijalitete u restoranu. Jako nam prija da čujemo vaše mišljenje i da unapredimo uslugu po vašim željama.

Delivery

Dostava

Pozovite na 061 3010042 i stiže vam na ulazna vrata.
Dostavu hrane vrši kurirska služba. Za narudžbine preko 1500din u I zoni, dostava je besplatna.

Catering & Events

Ketering

Planirate proslavu, svadbu, rođendan i želite zdrave veganske namirnice da stavite na sto. Jedino što vam je potrebno da nas pozovote i sve ćemo organizovati! Garantujemo zadovoljstvo gostiju!