Ko smo mi? Savršen način da upoznaš Salti!

SaltiNews0 Comments

upoznaj salti vegan novi sad

Heeey hoooo!

Danas se malo bolje upoznajemo!

Mnogi su se pitali i možda neki i dalje pitaju ko su ta dva momka iz čijeg sana se stvorio Salti. Ta dva momka su Igor i Akoš.
Naš san postoji preko 3 godine. Svih ovih godina se krčkao i krčkao, menjali se planovi, menjale se ideje, tražila se prava lokacija, smišljao se pravi meni i ime veganskog fast fooda .

Verovanto se pitate zašto nam je trebalo 3 godine?!

Nažalost nisu to bile 3 aktivne godine sa konstantim planiranjem. Malo smo više plutali i čekali i čekali… i onda… Onda smo nagazili i veoma brzo naše dugogodišnje planove stavili na papir i otvorili Salti. Žao nam je što ste čekali 3 godine ali ko čeka taj dočeka 🙂

Jedino se vizija i misija nikad nisu promenile tokom ovih godina. Želeli smo da našim sugrađanima, građanima Novog Sada i okoline ponudimo način ishrane koji je veganski, a istovremeno i poznat svima iz raznih ostalih restorana, fast foodova.

Dugoročnim testiranjem smo uspeli da veganske ukuse maksimalno približimo tradicionalnoj ishrani u Srbiji. Trudili smo se i uspeli da za isto toliko kratko vreme koje je potrebno za tradicionalni fast food poslužimo mnogo zdraviji obrok a isto (ako ne i više) toliko ukusan.

Od otvaranja Fast Fooda su nas posetili mnogi gurmani, koji vole ukusnu hranu i spremni su da probaju nešto novo i svi su bili oduševljeni obilnim porcijama, a što je još važnije i ukusom.

I šta je najvažnije da sve više Novosađana (ali bogami i iz ostalih gradova) dolazi u Salti i sa iznenađenjem konstatuje da je itekako moguće pojesti burger ili sendvič bez mesa. Vraćaju se da nam ostave svoje utiske i da nam kažu kako ih naši hamburgeri mnogo duže drže sitim i da osećaju da su se zdravije hranili.

NAMA JE TO OGROMAN USPEH!!!

 

Polako ali sigurno razbijamo mit da vegani “pasu travu” i da je veganska hrana neukusna.

Kao što i uvek govorimo, nama su vaši utisci pokretači. Jako nam je drago da čitamo kako ste zadovoljni, a isto toliko je važno i da nam šapnete vaše kritike, primedbe i ideje, jer jedino zajedno možemo da napredujemo i napravimo najbolju ponudu i da svi budemo zadovoljni.

Ostavite nam vaše utiske na Tripadvisoru, na Facebooku, na Googlu, na Happycow i naravno u knjigu utisaka.

Zajedno možemo najbolje da se pokrenemo, da se menjamo, da se pomažemo, da se edukujemo i da se družimo. Potrebno je da održavamo simbiozu između nas i naši zacrtani ciljevi će se premašiti mnooogo brže od planiranog.

Hvala što od početka verujete u nas!

 

planovi za buducnost novi sad salti

Oktrićemo vam i naše male tajne koje spremamo u budućnosti! Neke ste baš vi tražili, neke su startne ideje od početka koje nisu realizovane, a neke su se stvorile usput.

Na proleće planiramo jednu prelepu baštu, gde ćemo ispijati kafu i ceđene sokiće i uživati u zelenilu oko nas.

Planiramo da tokom sledeće godine u naš jelovnik usvrstimo i veganski gyros koji se već toliko dugo čeka u Novom Sadu. Takođe planiramo i veganske slane i slatke palačinke. Našu ponudu hamburgera i sendviča ćemo povećati i trudićemo se da vam nikad ne dosadi izbor kod nas!

Mnogi ne znaju da je indeks sendvič novosadski izum koji je nastao davne 1984. godine kao brza hrana. Želimo da napravimo i veganski indeks sendvič i održavamo tradiciju Novog Sada.

Kako vam se sviđaju naši planovi?

 

zima vegan novi sad

Tokom čarobnih zimskih praznika imate mogućnosti da probate veganske mafine. Slobodno nas posetite i poslužite se sa pulta jer kad su praznici onda je sve lepo i čarobno i mi jako volimo da darujemo 🙂

vegan mafin novi sad salti

Dođite u Salti Veganski Fast Food u Braće Ribnikara 48, probajte mafine, upišite svoje misli u našu knjigu utisaka i izađite sa velikim osmehom na licu. Znate kako kažu: Budite uvek nasmejani i srećni i iznenadite sve oko sebe! Držite se tog pravila i nema greške 🙂

U prošlom blogu smo vam pisali i izboru soseva u Saltiju, a pre toga o razlici između bele zemičke i speltine zemičke. Ako niste pročitali sada je pravo vreme 🙂

 

NARUČI ONLINE NA: www.salti.rs/naruci-online/

Leave a Reply